The Moon: Gateway to the Stars.
07-10-2019 13:20
Suntem din nou in saptamana 4-10 octombrie, derulata in fiecare an sub egida World Space Week, iar titlul acestui articol este exact sloganul sub care se desfasoara acest eveniment in 2019.
Un titlu sugestiv pentru viziunea pe care organizatiile din domeniul spatial, fie ca sunt guvernamentale sau private, o au asupra explorarii Universului in viitorul apropiat si la care lucreaza deja pentru a o pune in practica (daca e sa mentionam aici doar doua dintre cele mai cunoscute proiecte - Lunar Gateway si Moon Village, care asemenea lui ISS vor strange la un loc natiunile spatiale).

Space Alliance promoveaza acest eveniment printr-o actiune proprie, invitandu-va in aceasta perioada sa ne trimiteti pe adresa de email contact[at]spacealliance.ro cat mai multe intrebari referitoare la tehnologia spatiala. Ele vor fi centralizate si mai tarziu veti primi raspunsurile.
 
In speranta ca aceasta actiune se va bucura de interesul dumneavoastra tinem sa multumim in avans tuturor celor care vor participa.


Credit World Space Week

http://www.worldspaceweek.org

jQuery Menu by Apycom